Hoppa direkt till innehåll
default

Områdesnyheter i nya Admin

2017-05-02, Kristina Jeppsson
forum

Områdesnyheter i nya Admin

Kristina Jeppsson : 2017-05-02
Har varit inne och kollat i beta-läget för att se hur de "nya" områdessidorna kommer att se ut. Det slog mig att nyhetsartiklarna hamnar under "sidoartiklarna", vilket gör att de inte blir särskilt synliga. Samtidigt ska de ju heller inte hamna mitt ibland artiklarna med allmän info. En annan nackdel med detta upplägg är att efterhand som man uppdaterar med nyheter så kommer listan med artiklar i värsta fall att bli svåröverskådlig.

Mitt förslag är att nyheterna läggs i en egen flik (precis som Karta och Dokument). Hans menar att risken är stor att besökarna missar dem helt då. Jag tror att den risken är överhängande oavsett vilket.

Har någon annan något förslag på hur man ska kunna göra nyheterna synliga utan att de stör eller bryter flödet av de mer allmänna informationsartiklarna? Eller är det jag som tänker fel när jag tittar på sidupplägget och tror att nyheterna "drunknar" nere på botten av sidan?
Svar
  •  Jonas Eklundh , 2017-06-08
    Jonas Eklundh , 2017-06-08
    Jag antar att du menar att det skulle vara en lösning där fliken "Aktuellt" delas upp i "Information" och "Nyheter"?

  •  Martina Eilind , 2017-05-30
    Martina Eilind , 2017-05-30
    Hej,
    Jag är inte riktigt med på hur du menar. Har du möjlighet att göra en skärmdump och markera vilka artiklar du menar? Hade varit kul att se och bra att höra andras åsikter innan det är spikat hur det blir.

    Mvh Martina, Halmstads stadsnät