Nya partnersidor på gång

 
SSNf och Stadsnätsfabriken och tecknat ramavtal med en rad företag som erbjuder kvalitativa tjänster och produkter för öppna stadsnät. Vi kallar dem partners, därför att vi vill tillsammans göra vad vi kan för att de svenska stadsnäten blir Nät i världsklass. Det handlar om allt från det som ligger i marken, hur det driftas och övervakas, effektiva affärsmodeller, tjänster och fönstret mot marknaden.

Vi gör det tillsammans

Samverkan är lösningen. Genom engagerade stadsnät, tjänsteleverantörer och partners, kunskapsutbyten, mötesplatser för erfarenheter och en stark branschorganisation kan vi åstadkomma förändring. SSNf är en branschorganisation som inte bara samordnar tjänster och aktiviteter utan också aktivt driver de öppna stadsnätens frågor i olika samhällsforum och i politiken.

Är du partner? Då har du lite jobb att göra

För dig som är partner med ramavtal i listan till vänster. Logga in och ladda ner instruktionerna nedan. Sätt igång och uppdatera dina nya sidor i Stadsnätsfabriken. De gamla kommer att släckas ned under hösten. Du hittar dina nya sidor under menyn "Nya sidorna" ovan.
 
together
Är du intresserad av att bli en aktiv partner till stadsnäten?
Kontakta Per Lindström
Tel 08-21 46 06
Mobil 070-548 31 24